Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Horoszkópod elárulja, milyen ruhát viselj!

Szeretnéd tudni, milyen ruhák, anyagok, színek állnak a csillagjegyedhez legközelebb? Olvasd el divathoroszkópunkat!

 

Kos (március 21. - április 20.)
Kos Bátrak, dinamikusak, bármit felvesznek. Egyéniségükhöz a sportos öltözék illik a legjobban. Kedvenceik a meleg és a tüzes színek: narancs, mandarin, élénkpiros. Igényesek a finom szövetekre, valamint a kifogástalan szabásra. Gyakorta hordanak muszlin anyagokat, és vesznek drága holmikat, abból is az egyedi darabokat.Bika (április 21. - május 20.)
Bika Finom lelkűek, természetszeretők, munkájukban kitartóak és következetesek. Öltözködésükben inkább a klasszikus divatot követik, színük a bézs, a barna és az okkersárga. Ruhatárukat céltudatosan állítják össze, inkább kevés, de jó minőségű terméket választanak brokátból és gyapjúból.


Ikrek (május 21. - június 21.)
Ikrek Intelligensek és ügyes társalgók. A munkában kezdeményezők, terveiket mindig meg is valósítják. Leginkább a népi jellegű ruhák illenek egyéniségükhöz, ezekben otthonosan mozognak és kellemesen érzik magukat, különösen, ha vászonból készültek. Színviláguk inkább a világos felé közelít: nyers, okker, aranysárga, világoskék, galambszürke.


Rák (június 22. - július 22.)
Rák Az ősanya típusnak kifejezetten a nőies divat áll jól. Bármely Rákot elbűvöli a bársony, a szatén, a selyem és a muszlin. Az élénk, vidám színek illenek hozzájuk: ibolyakék, pasztell és rózsaszín.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)
Oroszlán Kötelességtudók, lelkesen dolgozók. Szeretik a társaságot, különösen ha a középpontban lehetnek. Divatban kedvelik a barna, bordó, arany és sárga színeket. Jó ízlésűek, szeretnek szépen öltözködni, jó érzékkel választják ki a hozzájuk illő ruhákat. A bársony, selyem és mindenféle szőrmék igazán nekik valók.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)
Szűz Őszinte, sőt mi több, szókimondó. Mindenkinek szemébe mondja az igazat, és ezért nem mindig közkedvelt. Divatban az egyszerűség és a változatosság szélsőségeit kedveli. Szívesen viseli a sportos öltözeteket, amiket viszont szeret feldobni néhány érdekes holmival, ilyen lehet egy öv, valamilyen bizsu, esetleg egy sál. Jól áll neki a barna, bézs, fehér szín. A len és a flanel a kedvenc anyaga.


Mérleg (szeptember 24. - október 23.)
Mérleg Művészi vénája, alkotókészsége fejlettebb az átlagnál. Szereti az egzotikus dolgokat és a vad színeket: az indiai rózsaszínt, a dzsungelzöldet, a tengerkéket, de igazán jól állnak neki az finomabb színek is. A könnyű kelméket, szatént és selymet nagyon kedveli, és mindazt, ami megfelelően tudja kiemelni énjét.


Skorpió (október 24. - november 22.)
Skorpió Temperamentumos, komoly önbizalommal rendelkezik és meglehetősen önző. Szereti a puha kelmékből varrott, sportos stílusú öltözékeket. A türkiz és a zöld minden árnyalata illik személyiségéhez, de emellett a vörös is jól áll neki. Ha hajlandó lenne magára húzni egy bőr nacit, bárkit levenne a lábáról.


Nyilas (november 23. - december 21.)
Nyilas Szívélyes, víg természetű, de kissé megbízhatatlan, hazárdjátékos típus. Külseje mindig ápolt. A sportos stílus közelebb áll a szívéhez, mint a nőies vagy a díszes ruhák. A piros, bordó és a lila az előnyös számára. Hétköznap is választékosan öltözködik. Az erős kontrasztok kiemelik különlegességeit.


Bak (december 22. - január 20.)
Bak Szerencsés természetű, képes átvészelni minden nehézséget, és átjut minden akadályon. A divat követésében inkább konzervatívnak nevezhető. Hiányzik belőle a derűlátás, ezért leginkább a sötét árnyalatokat kedveli, úgy véli, ez illik legjobban az alaptermészetéhez. Felvehet feketét, szürkét, antracitot, s elsősorban az egyszínű textilek állnak jól neki.


Vízöntő (január 21. - február 20.)
Vízöntő Igazi idealista. Minden érdekli, csakhogy egy kicsit felületesen, semmiben sem tud igazán elmélyülni. A társaság kedvence, ha jelen van valahol, akkor ott senki sem unatkozik. Az a típus, akinek minden illik az öltözködésben, minden újat és meghökkentőt nyugodtan viselhet. Színei: kék, zöld, fémes színek, s a különleges mintákat is nyugodtan felveheti.


Halak (február 21. - március 20.)
Halak Befelé forduló, szereti a magányt. Több optimizmusra és társaságra lenne szüksége. A divat követésére nem fordít túl nagy gondot, azonban jó ízléssel válogatja ki ruháit, ám az öltözködését mindig hangulata szabja meg. Egyik napon elegáns, a másikon sportos a megjelenése. Színe a kék, a zöld és a rózsaszín különböző árnyalatai. A selyem igazán neki való!