Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

 

Domenico Dolce és Stefano Gabbana a jövő tavaszra igazi western hangulatú darabokat álmodott meg. 

 

Szaggatott, kifakított farmerok, rojtos bőrcsizmák, fodros szoknyák és csipkével díszített blúzok, farmeringek jellemzik a kollekciót.

 

 

 

 

 

Kép

 

 

 

 

 

Színeiben is jól visszatürközik ezt a nyugati hangulatot. A bőr, farmer színek mellett a nude, fehér árnyalatok jelennek még meg.

 

 

 

 

Kép

 

 

 

 

Idén  a kissé elfeledett farmering éli majd reneszánszát, egyre több divatanyagban, és bizony a kifutókon is jócskán megjelentek a 2010-es szezonban.

 

 

Ez most pont egy olyan trend, ami szinte minden alkaton és stílusban remekül tud mutatni, ha szeretetsz up-to-date lenni, válassz egy hosszú, bő, világosra koptatott, lezser darabot, szűk derékövvel, bokacsizmával és egy szürke, vagy fekete leggingszel kombinálva tuti hétköznapi szett lehet.

 

 

 

 

 

Ha elegánsabb a stílusod, akkor is bátran benevezhetsz egy farmeringre, csak akkor válassz inkább egy szexi, szűkített fazont, egy rövid mellénnyel.

 

 

 

 

 

 

Kép

 

 

 

 

 

 

 

Egy gyöngyös-szegecses sállal tovább lágyíthatsz a megjelenéseden. A farmer alapanyagában többek között az is tökéletes, hogy legyen bármilyen árnyalatú, szinte minden színnel remekül párosítható. Bár idén a kék különféle árnyalatival, és barnával lesz a legütősebb, kihangsúlyozva magát a farmert, de bátran kísérletezhetsz a kedvenc színeiddel is, most nem lőhetsz mellé.

 

 

 

 

 

Kép

 

 

 

 

 

 

A most népszerű etnó hangulathoz is tökéletes választás egy lezser, fiús fazonú farmering, barna övvel és egy rojtos csizmával vagy táskával tökéletes városi cowgirl vállhat belőled.